Kuřecí steaky s basmati rýží

Kuřecí steaky s basmati rýží

 

Kuřecí řízky 150 g

Rýže basmati 50 g

Fazole 100 g

Sladká chilli omáčka

Sojová omáčka

 

 

Steaky jsou připraveny na domácím Minute Grilu. Jeho výhoda spočívá v tom, že není nutné přidávat žádný tuk. Má teflonový nepřilnavý povrch, který umožňuje snadnou a rychlou přípravu. Samotné pečení masa trvá 5, max 7 minut.

Fazole jsou uvařeny dle návodu. Vařím je v tlakovém hrnci po namáčení asi 1 hodinu. Nesolím.

Rýže basmati je připravena dle návodu. Já si usnadňuji práci tím, ž vařím v tlakovém hrnci. Nemusím míchat a hlídat 😉

Fazole mohou být dochuceny 1 lžící sladké chilli omáčky a 1 malou lžičkou sojové omáčky, která obsahuje sůl.

Dám do krabičky a jdu do práce 😉